2014. június 6., péntek

Házi kolbásszal töltött csirkemell tekercs


Nagyon ízes, finom hús kerekedett belőle, és az elkészítése minimális erőfeszítést igényel. Próbáljátok ki!
 

Hozzávalók 2 személyre:

4 csirkemell filé, kettévágva, vékonyra klopfolva

friss zsályalevél, apróra vágva (szárított is jó)

só, frissen őrölt bors

2-3 ek. mustár (cukor nélküli változatot keressünk)

1 szál házi kolbász, héj nélkül, feldarabolva

1-2 ek. kókuszzsír (vagy egyéb zsír)
 

A csirkemell darabokat vékonyra kiklopfoljuk, zsályával, sóval, borssal fűszerezzük, mustárral bekenjük. Mindegyik szeletre egy-egy kolbász darabot helyezünk, feltekerjük, és kizsírozott tűzálló tálban egymás mellé helyezzük. A tekercsek tetején is megkenjük zsírral és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Köretnek egy ropogós, friss saláta kiváló választás hozzá.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése